Bliv Digital Leder

Digital Ledelseskultur giver virksomhedsledere kompetencerne til at omsætte drømme til virkelighed. Har I en virksomhed med digitale ambitioner og i størrelsen 2 til 250 ansatte – så kan jeres virksomhedsledelse nu få et omfattende kompetenceløft gennem forløbet Digital Ledelseskultur. Forløbet er gratis – I betaler bare for forplejning.

Se mere nedenfor eller læs om forløbene HER

 ”Kultur æder strategi til morgenmad”. Kultur er som et vandfald. Det starter oppefra og flyder ned. Derfor skal digitalisering ske via ledelsen. Digital Ledelseskultur har til formål at afdække virksomhedens behov, identificere muligheder, vise jer værdien af digitalisering og skubbe jer i gang eller videre, instruere og kompetenceudvikle jer, så I selv bliver i stand til at løfte digitalisering ind i virksomhedens kultur og strategi. 

—-

Jeg er underviser og konsulent på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, der udbyder forløbet og er med til at klæde små og mellemstore virksomheder på til en digital og effektiv arbejdsdag. Mere en 36 mio. kr. fra EU’s Socialfond skal over 3 år kompetenceudvikle ca. 1500 ledere og nøglemedarbejdere i 750 danske virksomheder i Digital Ledelseskultur – og din kan være een af dem.

Digital Ledelseskultur er et forløb som understøtter din virksomheds rejse mod en ny og styrket virksomhedskultur. Forløbet er båret af digitalisering og moderne ledelse – og ledelse er som et vandfald. Det starter oppefra og flyder ned. Derfor skal digitalisering forankres og ske via ledelsen og på forløbet afdækker vi virksomhedens behov og identificerer muligheder.

Vi viser jer værdien af digitalisering og skubber jeg i gang og videre. I bliver instrueret og kompetenceudviklet, så I selv bliver i stand til af løfte digitalisering ind i virksomhedens kultur, strategi og hverdag.

FORLØBET ER GRATIS – I BETALER KUN FOR FORPLEJNING.

Du bliver undervist og guidet af professionelle erfarne erhvervsfolk og undervisere med forskellige specialer og kompetencer.

Digital Ledelseskultur er finansieret af Erhvervsstyrelsen og EU. Bag projektet står projektansvarlig UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole samt national projektleder Lifestyle & Design Cluster. De står i spidsen for et konsortium med en samling erhvervsakademier, erhvervsskoler, universiteter brancheorganisationer, klynger og innovationsnetværk med flere, som alle har det til fælles, at de har massiv erfaring med digitalisering og ledelse.

Vil du vide mere om forløb, datoer og hvordan I deltager, så kontakt mig HER.