Artikler om min virksomhed

  • I februar 2021 var der er stor artikel på 4 sider trykt i 15 dagblade i mediekoncernen JyskFynskeMedier – om mig, mit liv og min passion – læs artiklen HER.
  • Jeg er medlem af Dansk Journalistforbund, har internationalt pressekort og er medlem af redaktionsgruppen på Market Community. Desuden er jeg administrator og webredaktør på flere sociale medier. Se artikler på Market Community HER.
  • Jeg skriver artikler til flere magasiner og fagblade – og der er skrevet flere om mig og min passion for undervisning, kreativitet, papir og visuel kommunikation bl.a. i flere af disse fagblade – HER.
  • Et svensk designmagasin har udnævnt mig til Danmarks Papirdronning – læs artiklen HER og et andet har interviewet mig om papirets rolle i fremtiden HER.
  • Gennem hele min karriere har jeg værer redaktør på flere fagblade og medlemsmagasiner og skrevet artikler til bladet Markedsføring, designmagasinet Finish, de grafiske fagblade Aktuel Grafisk Information, De Grafiske Fag og UDKOM – tidligere Aftryk.
  • I mange år har jeg skrevet artikler om spændende tryksager og her er en artikel om kvinder i den grafiske branche i fagbladet UDKOM

Fotos nedenfor: Fra magasinet Udkom, onlineplatformen MarketCommunity og JyskFynskeMedier og artiklen i AlderBedst.

Ego Grakom

Market Magazine